– Miten selvitä epäonnistumisista, jos mitään? – Elämän epäonnistumisia tai ongelmia esiintyy kaikkien. - Ne auttavat selviytymään vanhempieni, etenkin äitini. Hän tukee ja antaa neuvoja kaikissa tilanteissa. Se minulle oli, on ja tulee olemaan esimerkki elämän. Katsellen häntä, menin eteenpäin hänen tavoitteensa ja aina yrittänyt olla paras paras. My Paradise on jalkojen juuressa äitini. – Mitä te kutsutte teidän suurin voitto? Kaikki elämäni koostuu tiettyjä hetkiä ja vaiheita. Ja jokaisessa vaiheessa elämääni, olen ollut joitakin voittoja ja onnistumisia. Kukaan ei voita – siellä on muitakin. Esimerkiksi, koulussa ja College kertaa, olen aktiivisesti koulutettu ja tuettu Kyokushin. Saavutti listalla mestari urheilu. Voitto urheilu on muokannut minun luonnetta, opettaa käsitellä ongelmia. Mitä voittaa tässä tutkimuksessa ensimmäisen vuoden koulu mitali, sitten Instituutin ja asuinpaikka kanssa arvosanoin.
– Mitä ominaisuuksia luonnetta ovat tärkeitä urheilu lääkäri on nainen? Töistä liikuntalääketieteen urheilijoiden terveydelle, useita vammoja joukkue, tehokkuutta ja nopeutta hoito/talteenotto urheilijoiden jälkeen vammoja, ja näin ollen tulokset koulutuksia ja pelejä joukkue. Näin ollen, yksi tärkeimmistä ominaisuudet sinun on oltava urheilu lääkäri on kyky tehdä nopeita ja oikea päätös puute tarvittavat tiedot tai aika (esim., loukkaantunut urheilija kentällä ottelun aikana). On pakollista korkea itsehillintää tunteita ja käyttäytymistä, kykyä ottaa vastuuta vaikeissa tilanteissa, emotionaalista vakautta ja vastuullista päätöksentekoa, itsevarmuus, malttia kriisitilanteissa. Kyky seurata useita urheilijoita samanaikaisesti, kyky huomata pieniä muutoksia urheilijat, kuten heidän emotionaalinen tila. Ja tietenkin, älä unohda viestinnällisiä ominaisuuksia. Kyky kantaa itseään urheilijat, herättää luottamusta, nopeasti löytää yhteystiedot. Kyky johdonmukaisesti ja loogisesti Ilmaista ajatuksia ja välittää ne ajatukset urheilijoita.
Chelsea? Minulla on useita työtarjouksia ulkomaisten seurojen" Opiskelemaan lääketiedettä on ollut mukana martial arts. Huomatkaa erittäin ystävällinen henkilö. Taitoja täytyi soveltaa käytännössä? – En pidä itseäni ystävällinen ja riitaisa mies. Rakastaa ihmisiä: lapsia, aikuisia ja vanhuksia. Ja pitkään toiminut kardiologian kanssa, vanhemmat potilaat. Ensin hoitaja ja sairaanhoitaja, ja sitten lääkäri. Ja tämä työ tuo minulle iloa. Onneksi käytännössä, ei koskaan käytetty torjumiseksi taitoja.
– Myös sinun usein nähdä martial arts? Mikä oli viimeinen taistelu nimeltään? – Olen usein kilpailuissa taistelulajeissa, sekä katsojana ja lääkäri. Viimeinen kilpailu, johon olen työskennellyt turnauksen Thai Nyrkkeily, joka pidettiin Moskovassa. Kaikki taistelulajeja kaikkea rakastan Thai Nyrkkeily ja potkunyrkkeily.
Victoria, miksi lääkäri? Rakastan ihmisiä, rakastan auttaa heitä. Lapsuudesta asti olen haaveillut lääkärin ammatista. Ja millään muulla alalla työtä, itse en aluksi osannut edes kuvitella. Ja vielä ei ole aavistustakaan. – Mistä olet ylpeä eniten? – Heidän tiedot, taidot ja koulutus. Tämä on korkein saavutus jokainen henkilö, niin miten se voi kehittyä ja parantaa elämää! – Mitä mielenkiintoinen tapaus, en voi muistaa hänen hoitokäytännön, onko keskustassa, tai sen aikana huolto-turnauksiin martial arts? Tietenkin ne tapaukset, jotka voidaan kertoa ilman lääkärin etiikan vastaisesti.
– Turnaus Kyokushin karate, yksi urheilijat taistelun aikana hän mursi hänen olkapää luun. Tämä hyvin nuori sotilas oli kaikkein varattu ja ei näytä mitään kipua, ei tunteita, ei pelkoa. Mutta äiti urheilija oli niin järkyttynyt ja peloissaan, että hän pyörtyi, ja päivän aikana voinut palauttaa. Enemmän voimaa ja vaivaa oli ohjata elpyminen ja hoito äidille kuin taistelija.
lisää: vedonlyönti