Guingamp nemrég felmerült problémák szabványosítása penész, amelyet fel lehetne használni Caen, amely asztal mozog veszélyesen alacsony.

Antoine Kombouarého osztályokon vár egy bajnoki győzelem, mivel a híres jeladók PSG. Szerdán, nagy erőfeszítés sikerült egyeztetni Coupe de France ellen amatőrök Herbiers. "A végén dolgozott ki. Azért jöttünk ide, hogy előre a következő körbe. Gratulálunk a csapatnak Herbiers teljesítményüket, aminek köszönhetően úgy döntöttek, a túlóra," mondta a Premier League edző az egész.

Benjamin nem versenyeznek Caen Angoua, Reynald Lemaitre és Nicolas Benezet. Yannis Saliburovi kimaradt egy lépés, bet365 online fogadási hogy át Hull, ahol szükséges volt találkozott Kamil Grosickim, egy másik játékos a Ligue 1, azonban még nem világos, hogy lesz-e után lehetséges, hogy mindenki húzza meg a tranzakció sikeres lezárására. Huszonhat szélső, ezért nem versenyez a hétvégén.

Másrészt, egy kérdőjel lóg Saného kezdődik Pape, Mouhamadoua Daba és Valentina Voisint. Tehát a játék úgy tűnik, hogy Frédéric Gilbert. Patrice Garand mondták, hogy még mindig eldönti, hogy alapozza a jelentés a jobb szélen táblák Jeff Louis és Yann Karamoh. Természetesen nem érdektelen, hogy Caen maradt az egyetlen csapat a január nem hozott még egyetlen új arc.

Másrészt, bizonyos értelemben erősítést válhat Syam Ben Youssef, aki képviseli Tunézia az Afrikai Nemzetek Kupája. Ezért kihagyni kiessen a Coupe de France, amely után Garand azt mondta: "Ez egy nagy csalódás. A második büntetés mindent tökéletesen és tudtuk gyűjteni összpontosítani. Nem hiszem, hogy jól játszottunk, de ez egyszerűen nem volt elég." Ellen Angers SCO Tehát ez nem működött, és Guingamp minden bizonnyal szintén nem könnyű préda. read more: http://bonusz-online.com