De fall av kidnappning av hustru Nigeriansk fotbollsspelare "Amkara" Peor Ogude har chockade hela fotbolls-gemenskapen. Spelare från olika länder, insåg att världen berömmelse, pengar och berömmelse är den motsatta riktningen. Hädanefter ingen av dem kan vara lugn för dina nära och kära. Dessutom sådana fall upprepas med alarmerande regelbundenhet.
1994-e år. Far Romario
Innan starten av fotbolls-Vm 1994 var lite mer än en månad, när världen lärt sig av kidnappningen av pappa som är ledare för det Brasilianska landslaget Romario. Adavair stal för att få enorma för de gånger lösen, men legenden säger att istället för att betala pengar som spelaren har hotat att vägrat att spela för seleção på Vm. I slutet, rånarna släppt fånge, och Romario var skyttekung i vm, vilket leder sitt lag till mästerskapet.
2001: e år. Bror Kaladze

Levan Kaladze, den fjärde medical University stal i slutet av maj 2001, det år huvudstad i Georgien. Killen har precis fyllt 21. Några dagar senare kidnapparna bad om från Kaladze lösen av en halv miljon, och sedan sänkt sina krav till $ 300 tusen. Eftersom åren gick, och spår av Levan var helt förlorat. Emelie hotade även vägrat att spela för landslaget, för att röra upp brottsbekämpning. Denna berättelse var inte att avsluta med ett lyckligt slut. Kroppen av Levan, polisen hittade i början av 2006. Påstådda förövare av brott som finns, de var dömda till långa fängelsestraff.
2002-e år. Bror Riquelme
Christian Riquelme, yngre bror till den bästa fotboll spelare i Sydamerika 2001 år, blev kidnappad av en (sportingbet) okänd grupp som krävde en lösensumma på 300 tusen dollar. Snart banditer hämmar aptiten, minskar mängden av lösen två gånger. Den Argentinska mittfältaren har knappt kommit i Barcelona och mött kraven från kidnapparna till fullo.
2002-e år. Fadern och en av bröderna Milito
I början av det andra Årtusendet, Argentina har haft en riktig boom "av shtepina": bortförande av släktingar till kända media människor i Vogue för brottssyndikat. Bortsett från Riquelme, jag ihåg historien om kidnappningen av fadern och en av bröderna Milito, Jorge. Det var stulen i slutet av sommaren 2002, återvände efter 19 timmar. För frihet för pappa Gabriel och Diego gav en lösensumma på 100 tusen dollar.
2005-e år. Mamman Av Robinho
Från 2004 till 2007-året är världens centrum "Potapenko" var ett annat land i latinamerika – Brasilien. Här var kidnappad massor av släktingar och vänner till spelare. Bland andra skadade anfallaren är "riktiga" och "Milan" Robinho. Mamman i den Nya Pele kidnappades under en semester. Nästan 40 dagar var hon som hölls i utkanten av são Paulo, fotboll är inte betalas ut till de brottslingar som inkräktar på den mest heliga i livet för varje person, 81 tusen dollar. Förresten, gängets ledare togs i förvar i ett år.
författaren: xspelbolag.com